Hozzávalók:
50 dkg darált háztartási keksz
2 ek. kakaópor (cukrozatlan)
20 dkg cukor
3,5 dl rizstej
Töltelék:
7 ek. földimogyoróvaj
Díszítés:
1 púpos ek. földimogyoróvaj
3 dkg földimogyoró apróra vágva
A darált háztartási kekszet összekeverjük a cukorral és a kakaóval, végül hozzáadjuk a rizstejet. Kézzel jól összegyúrjuk, és sütőpapírra borítjuk, sodrófával minél vékonyabbra nyújtjuk. (A tésztát akár ketté is oszthatjuk, hogy két tekercs legyen belőle - ha valaki a vékonyabb kekszes réteget kedveli.) Rákanalazzuk a földimogyoró krémet, késsel egyenletesen szétkenjük, majd óvatosan a sütőpapír segítségével feltekerjük, földimogyoróvajjal vékonyan megkenjük és megszórjuk apróra vágott földimogyoróval. Pár órára (vagy akár egy éjszakára) hűtőbe tesszük, hidegen szeleteljük, tálaljuk.