gasztrocsoda

gasztrocsoda

Cukkinis - sajtos zabtallér

2018. február 20. - gasztrocsoda

Hozzávalók:

15 dkg cukkini

10 dkg trappista sajt

10 dkg zabpehely

1 tojás

1 kk. só + 1 csipet

késhegynyi bors

olaj a sütéhez

tejföl a mártogatáshoz

A cukkinit lereszeljük, rászórjuk a kávéskanál sót, összeforgatjuk és 20 percet állni hagyjuk. A levet, amit engedett alaposan kinyomkodjuk. Egy közepes méretű tálba a sajtot lereszeljük, hozzáadjuk a cukkinit, a zabpelyhet, a tojás, csipet sót és borsot. Jót összedolgozzuk. Egy nagy méretű teflon serpenyőt pici olajjal kikenünk, és felforrósítjuk. Kezükkel kisebb golyókat formázunk, kissé lelapítjuk, a serpenyőbe tesszük és mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Tejföllel tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr4813684482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása