gasztrocsoda

gasztrocsoda

Avokádós - citromos - csirkés tészta (gluténmentes)

2018. március 08. - gasztrocsoda

Hozzávalók:

15 dkg Bezgluten hajdinás fusili tészta

1 db avokádó

1 ek. méz

fél citrom leve

kisebb fej lilahagyma

csipet só, bors

1 kk. só és 1 kk. olaj a tészta főzővízébe

 10 dkg sült csirke

Másfél liter forrásban lévő vízbe tesszük a tésztát, hozzáadjuk a sót, olajat és 10-15 perc alatt puhára főzzük, majd leszűrjük. Az avokádót kettévágjuk, magját kivesszük, húsát kikanalazzuk és villával péppé törjük. Csipet sót és borsot szórunk rá - ízlés szerint, majd hozzákeverünk egy evőkanál mézet. A sült csirkét apróra szeljük. A megfőtt tésztára rákanalazzuk az avokádós krémet, rászórjuk a csirke darabkákat és apróra vágott lila hagymával díszítjük. Ízlés szerint akár össze is keverhetjük az egészet és tetejét megszórhatjuk reszelt trappista sajttal - így még finomabb :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr113724730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása