gasztrocsoda

gasztrocsoda

Tortilla lap zöldbanánlisztből (gluténmentes)

2018. február 16. - gasztrocsoda

Hozzávalók egy nagy méretű laphoz:

7 dkg zöldbanánliszt

1 ek.  útifűmaghéj

1 ek. olívaolaj

1 tojás

25 ml víz

csipet só

pici zöldbanánliszt a nyújtáshoz

1 tk. olívaolaj a sütéshez

Az összes hozzávalót kézzel összedolgozzuk, kicsi gombóccá gyúrjuk, majd lisztezett deszkán kör alakúra nyújtjuk - minél vékonyabbra. Egy nagy méretű teflon serpenyőben az olívaolajat felhevítjük, majd beletesszük a lapot. Mindkét oldalát addig sütjük, amíg aranybarna pöttyök lesznek rajta. Tölthetjük mindenféle salátával, reszelt zöldségekkel, sonkával, sajttal, ízlés szerint tehetünk bele majonézet, vagy joghurtos öntetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr2313674016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása