gasztrocsoda

gasztrocsoda

Tökmagos - sajtos zabtallér

2018. január 31. - gasztrocsoda

Hozzávalók:

5 dkg pirított tökmag

5 dkg apró szemű zabpehely

5 dkg trappista sajt

5 dkg vaj

1 csapott kk. só

1 tojás

A tökmagot durvára vágjuk, a sajtot lereszeljük. A száraz hozzávalókat összekeverjük, majd hozzáadjuk a sajtot, az olvasztott vajat és tojást. Kézzel összedolgozzuk és diónyi golyókat formázunk, majd a tepsibe téve lelapítjuk őket. 175 fokra előmelegített sütőben 10-12 percig sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd késsel alányúlva kivesszük őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr3013619690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása