gasztrocsoda

gasztrocsoda

Kakaós gofri (gluténmentes)

2018. január 17. - gasztrocsoda

Hozzávalók:

13 dkg zöldbanánliszt

2 ek. kókuszcukor

1 ek. kakaó (holland, cukrozatlan)

1 kk. sütőpor

késhegynyi fahéj

5 dkg vaj

2 tojás

2 dl tej

pici olaj a gofri sütő kikenéséhez

A összes száraz hozzávalót összekeverjük egy közepes méretű tálban. A vajat megolvasztjuk és hagyjuk picit hűlni. A tojásokat és a tejet beletesszük a lisztes keverékbe, alaposan összekeverjük, majd végül hozzáadjuk a vajat. A gofri sütőt bekapcsoljuk, amikor már forró, kikenjük olajjal és belekanalazzuk a tésztát, kb. 4-5 percig sütjük (ha van piros-zöld lámpa jelzés a gofrisütőn, akkor addig míg zöldre vált). Amikor kész, porcukorral meghintjük, nutellával és gyümölcsökkel tálaljuk  - ízléstől függően.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr5413581603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása