gasztrocsoda

gasztrocsoda

Sütőben sült zöldbanánchips bundás csirkemell (gluténmentes)

2017. november 08. - gasztrocsoda

Hozzávalók:

35 dkg csirkemell filé

2 ek. Yungas zöldbanánliszt

2 tojás

10 dkg Tortolines zöldbanánchips sós (vagy fűszeres)

1 tk. olaj

A csirkemellet vékony szeletekre szeljük, picit megsózzuk, majd panírozzuk. Három mélytányért készítünk elő: elsőbe tesszük a zöldbanánlisztet, a másodikba a két tojást  - villával felverve, a harmadikba az apróra őrölt zöldbanánchipset (lehet egy nejlon zacskóba téve, húsklopfolóval is aprítani). Ebben a sorrendben megforgatjuk a csirkemell szeleteket mindhárom tányérban, majd pici olajjal kikent, lehetőleg teflon tepsibe tesszük őket. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük, félidőnél megforgatjuk a csirkemell szeleteket.
Salátával tálaljuk: lehet burgonyasaláta, vagy friss zöldségekből készült vegyes saláta is.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr3813205077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása