gasztrocsoda

gasztrocsoda

Bögrés diós sütemény (gluténmentes, laktózmentes)

2017. november 08. - gasztrocsoda

Hozzávalók: 

1 bögre Yungas zöldbanánliszt

1 bögre darált dió

1 bögre cukor

1 bögre szójatej

1 tojás

1 csomag sütőpor

baracklekvár a tálaláshoz (elhagyható)

A száraz hozzávalókat összekeverjük egy nagyobb tálban, majd hozzáadjuk a tejet és a tojást, alaposan elkeverjük. Egy 20x20 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral és beleöntjük a tésztát. 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 percet sütjük (tőpróba). Amikor kihűlt tetejét megszórhatjuk porcukorral és baracklekvárral tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr8413205199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása