Hozzávalók a tésztához:
15 dkg zöldbanánliszt
10 dkg kókuszcukor
3 tojás sárgája
1 dl kókuszolaj
2 dl szójatej
1 púpos ek. kakaó (cukrozatlan)
1 tk. sütőpor
Tetejére:
3 tojásfehérje
15 dkg cukor
csipet só
Díszítéshez: két kocka apróra vágott étcsoki (70%-os)
A lisztet összekeverjük a sütőporral és a kakaóval. A tojások sárgáját simára keverjük a cukorral és a kókuszolajjal, majd hozzáadjuk a lisztes keverékhez, végül beleöntjük a tejet. Alaposan összekeverjük és egy sütőpapírral bélelt 20x20 cm-es tepsibe öntjük. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük. 15 perc elteltével a tojások fehérjéből csipet sóval elkezdünk habot verni, majd folyamatosan kanalazzuk hozzá a cukrot. Amikor a hab kész, kivesszük sütőből a tésztát (kb. 20. perc) és a tetejét beborítjuk a habbal, majd visszatesszük a sütőbe 8-10 percre, hogy a hab kissé rásüljön a tészta tetejére. Amikor kihűlt a sütemény, tetejét megszórjuk apróra vágott étcsokival és kockákra szeletelve tálaljuk.