gasztrocsoda

gasztrocsoda

Spenótos gofri (gluténmentes, laktózmentes)

2017. augusztus 30. - gasztrocsoda

Hozzávalók:

10 dkg maniókaliszt

5 dkg spenót (fagyasztott)

1 kis gerezd fokhagyma

1 dl szójatej

2 ek. kókuszolaj

1 kk. sütőpor

1 tojás

csipet só

késhegynyi bors

A tejet felmelegítjük, és beletesszük a fagyott spenótot, hogy olvadjon fel. Hozzátesszük a tojást és kókuszolajat, kézi habverővel elkeverjük. Fűszerezzük, belereszeljük a fokhagymát és végül hozzáadjuk a lisztet és sütőport, jól összekeverjük. A gofrisütőt bekapcsoljuk, amikor már meleg, kókuszolajjal kikenjük és a tésztát belekanalazzuk. Két adag lesz belőle, ha szívecskés sütőformában készítjük. Tálalhatjuk tükörtojással, laktózmentes túróval.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr8612790742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása