gasztrocsoda

gasztrocsoda

Sajtos-magos tallér (gluténmentes)

2017. július 08. - gasztrocsoda

Hozzávalók:

6 dkg maniókaliszt

10 dkg reszelt trappista sajt

fél kk. só

2 ek. szezámmag

2 ek. napraforgómag

2 ek. lenmag

2 db tojás

3 dkg vaj

A maniókalisztet összekeverjük a reszelt sajttal, hozzáadjuk a sót és a magokat, alaposan elkeverjük.
A vajat megolvasztjuk és beletesszük a tojásokkal együtt a magos-lisztes keverékbe. Kézzel összegyúrjuk, kis golyókat formázunk belőle, egy nagy tepsibe tesszük és lelapítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 12-15 perc alatt megsütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr812649187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása