gasztrocsoda

gasztrocsoda

Palacsinta - maniókalisztből (gluténmentes)

2017. június 27. - gasztrocsoda

Hozzávalók:

15 dkg maniókaliszt

2 tojás

1,5 dl tej

1,5 dl víz (szénsavas ásványvíz)

3 dkg vaj olvasztva

csipet só

olaj a sütéshez

A liszthez hozzáadjuk a tojást, az olvasztott vajat, sót, és a tejjel elkezdjük kézi vagy gépi habverővel simára keverni, fokozatosan a vizet is hozzáöntjük. Olajjal kikent forró serpenyőben aranybarnára sütjük. Tölthetjük lekvárral, kakaóval, fahéjjal stb.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr1212624909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása