gasztrocsoda

gasztrocsoda

Kapros - cukkinis - túrós lepény (gluténmentes)

2017. június 15. - gasztrocsoda

Hozzávalók:

12 dkg maniókaliszt

10 dkg reszelt cukkini

2 kis pohár kefír

2 ek. tejföl

1 tojás

2 szál kapor

1 kk. só

1 kk. ételízesítő

Tetejére: 2 ek. túró

A lisztet simára keverjük a tojásokkal, kefírrel, tejföllel, fűszerekkel. Végül hozzáadjuk a reszelt cukkinit és az apróra vágott kaprot. Egy hőálló tálat vagy egy 20x33 cm-es tepsit (a tészta vastagsága kb. 1 cm legyen) kikenünk pici vajjal, beleöntjük a tésztát.  A tetejét megszórjuk túróval. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük. Hidegen szeleteljük.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr9212594651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása