gasztrocsoda

gasztrocsoda

Cukkini bundás csirkemell (gluténmentes)

2017. június 13. - gasztrocsoda

Hozzávalók:

50 dkg csirkemell

10 dkg maniókaliszt

10 dkg reszelt cukkini

2 db tojás

1,5 dl tej

1 kk. só

pici bors és ételízesítő

2 ek. maniókaliszt a beforgatáshoz

olaj a sütéshez

A csirkemellet vékony csíkokra szeljük. A lisztet, a tojásokat, a fűszereket a tejjel simára keverjük, majd hozzáadjuk a lereszelt cukkinit. A csirkemell csíkokat először lisztbe, majd a cukkinis tésztába forgatjuk és forró olajban aranybarnára sütjük. Készíthetünk hozzá kapros tejfölös mártogatóst és rizi-bizit.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr1012589715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása