gasztrocsoda

gasztrocsoda

Cukkini alapú pizza (gluténmentes)

2018. február 16. - gasztrocsoda

Hozzávalók:

20 dkg cukkini (1 db kicsi)

2 ek. kölesliszt

5 dkg reszelt trappista sajt

1 tojás 

1 kk. só

A cukkinit megmossuk, lereszeljük nagy lyukú reszelőn és egy kávéskanál sót szórunk rá, összeforgatjuk és fél órát állni hagyjuk, majd alaposan kifacsarjuk, kinyomkodjuk belőle a nedvességet. Egy közepes méretű tálba tesszük. Hozzáadjuk a köleslisztet, sajtot, tojást és villával összedolgozzuk, majd egy tepsire halmozzuk, kezünkkel kb. fél centi vastagra lapítjuk, nyomkodjuk, lehet kör alakúra, vagy oválisra. 170 fokra előmelegített sütőben 8 percig sütjük, kivesszük. Tetejét megkenjük tejföllel vagy paradicsomszósszal, rászórjuk a feltéteket - ízlés szerint lehetnek különböző zöldségek, sonka stb. majd visszatoljuk a sütőbe még 8-10 percre.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr6113673992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása