gasztrocsoda

gasztrocsoda

Almás - fahéjas kevert süti (gluténmentes)

2018. január 11. - gasztrocsoda

Hozzávalók:

20 dkg alma (meghámozva)

10 dkg zöldbanánliszt

5 dkg kókuszcukor

1 ek. méz

2 tojás

10 dkg vaj

1 tk. fahéj

1 tk. sütőpor

A zöldbanánlisztet elkeverjük a kókuszcukorral, fahéjjal, sütőporral. A vajat megolvasztjuk és picit hagyjuk hűlni. Közben az almát lereszeljük. A mézet, a vajat, a két tojást hozzáadjuk a lisztes keverékhez, majd beletesszük a reszelt almát, alaposan összekeverjük. Tetszőleges szilikon formába kanalazzuk (lehet muffin forma is), és 175 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük (tűpróba).

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr9913565753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása