gasztrocsoda

gasztrocsoda

Bundás alma (gluténmentes)

2017. november 29. - gasztrocsoda

Hozzávalók:

3 db közepes méretű alma

12 dkg zöldbanánliszt

1 tojás

0,5 dl tej

1 dl víz

késhegynyi fahéj

1 csomag vaníliás cukor

olaj a sütéshez

fahéjas porcukor a szóráshoz

A zöldbanánlisztet kézi habverővel simára keverjük a tojással, tejjel, vízzel. Hozzáadjuk a fahéjat, vaníliás cukrot és 5 percet állni hagyjuk. Közben az almákat meghámozzuk és cikkekre szeljük. Az olajat felmelegítjük. Az alma darabokat megforgatjuk a palacsinta tésztában és a forró olajban aranybarnára sütjük. Fahéjas porcukorral megszórva tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr3913403743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása