Hozzávalók 7 darabhoz:
10 dkg Yungas malangaliszt
10 dkg vaj
8 dkg kókuszvirágcukor
3 dkg étcsokoládé (70%-os)
1 ek. kakaópor (cukrozatlan)
1 tk. sütőpor
2 tojás
2 ek. baracklekvár
7 kk. földimogyoróvaj (Lidl, Mcennedy, crunchy)
Két tálra lesz szükségünk: az egyikben a malangalisztet elkeverjük a kókuszvirágcukorral, kakaóval, sütőporral, az apróra vágott étcsokoládéval. A másik tálban a megolvasztott és kihűlt vajat simára keverjük a két evőkanál barack lekvárral és a két tojással. Végül a száraz hozzávalókhoz hozzákeverjük a folyékony részt. A muffin sütőformában hét mélyedést pici vajjal kikenünk, félig megtöltjük őket a tésztával és egy kávéskanálnyi földimogyoróvajat helyezünk rájuk, majd a a maradék tésztát rákanalazzunk a tetejére, egyenletesen, hogy körülbelül mind a hét mélyedés egyformán legyen tele. 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük (tűpróba).