gasztrocsoda

gasztrocsoda

Palacsinta zöldbanánlisztből (gluténmentes, laktózmentes)

2017. október 17. - gasztrocsoda

Hozzávalók 8 db nagy palacsintához:

10 dkg zöldbanánliszt

1,5 dl szójatej (vagy más növényi tej)

1,5 dl szódavíz/szénsavas ásványvíz

2 tojás

2 ek. kókuszolaj

1 kk. őrölt fahéj

csipet só

kókuszolaj a sütéshez

Töltelék: nutella, de ízlés szerint lehet más is

A lisztet elkeverjük a csipet sóval, fahéjjal, hozzáadjuk a két tojást, kókuszolajat, majd folyamatos keverés közben hozzáöntjük először a tejet, majd a szódavizet. Egy nagyobb méretű teflon serpenyőt kikenünk kókuszolajjal, felhevítjük, majd egy kisebb merőkanálnyi tésztát beleöntünk, egyenletesen eloszlatunk, oldalanként kb. 2 percig sütjük a palacsintákat.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr6513004034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása