Hozzávalók:
10 dkg Yungas maniókaliszt
5 dkg dió darálva + 3 dkg dió apróra vágva
5 dkg csokicsepp (vagy étcsokoládé apróra vágva)
7 dkg cukor
7 dkg vaj
1 tojás
1 csomag vaníliás cukor
1 tk. sütőpor
1 tk. rum aroma
A lisztet összekeverjük a cukorral, darált és apróra vágott dióval, sütőporral, vaníliás cukorral és csokicseppel. A vajat megolvasztjuk és hozzáadjuk, majd beletesszük a tojást és a rum aromát. Alaposan összedolgozzuk. A tésztából teáskanálnyi mennyiségeket veszünk, golyókat formázunk, egymástól két centire egy nagy méretű tepsibe tesszük, majd egy üvegpohár aljával lelapítjuk őket. 175 fokra előmelegített sütőben 12-15 percig sütjük.