Hozzávalók:
3 ek. kókuszolaj
2 ek. maniókaliszt
1 gerezd fokhagyma
20 dkg spenót (fagyasztott)
3 dl szójatej
3 dl víz
1 kk. só
1 kk. vegeta
fél kk. bors
2 tojás
Egy teflon edényben a kókuszolajat elkezdjük hevíteni, megfuttatjuk rajta a lereszelt fokhagymát, majd hozzáadjuk a két evőkanál maniókalisztet. Párszor megkeverjük, majd lehúzzuk a tűzhelyről. Hozzáöntjük a három deci szójatejet és csomómentesre keverjük egy kézi habverővel. Visszatesszük a tűzre, és hozzáadjuk a fagyott spenótot. Amikor a spenót felolvadt, beleöntjük a három deci vizet, és fűszerezzük. Takarék lángon 15 percig főzzük. Két tojást villával felverünk és belekeverjük, így elnyeri végső krémes állagát.