gasztrocsoda

gasztrocsoda

Spenót főzelék (gluténmentes, laktózmentes)

2017. augusztus 30. - gasztrocsoda

Hozzávalók:

3 ek. kókuszolaj

2 ek. maniókaliszt

1 gerezd fokhagyma

20 dkg spenót (fagyasztott)

3 dl szójatej

3 dl víz

1 kk. só

1 kk. vegeta

fél kk. bors

2 tojás

Egy teflon edényben a kókuszolajat elkezdjük hevíteni, megfuttatjuk rajta a lereszelt fokhagymát, majd hozzáadjuk a két evőkanál maniókalisztet. Párszor megkeverjük, majd lehúzzuk a tűzhelyről. Hozzáöntjük a három deci szójatejet és csomómentesre keverjük egy kézi habverővel. Visszatesszük a tűzre, és hozzáadjuk a fagyott spenótot. Amikor a spenót felolvadt, beleöntjük a három deci vizet, és fűszerezzük. Takarék lángon 15 percig főzzük. Két tojást villával felverünk és belekeverjük, így elnyeri végső krémes állagát.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr5912790704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása