gasztrocsoda

gasztrocsoda

Csokipöttyös pisztáciás keksz (gluténmentes)

2017. augusztus 30. - gasztrocsoda

Hozzávalók:

10 dkg maniókaliszt

7 dkg cukor

5 dkg pisztácia porrá őrölve

1 tojás

7 dkg vaj

1 kk. sütőpor

3 nagy kocka étcsoki (70%-os ecuadori Lidl)

A lisztet elkeverjük a porrá őrölt pisztáciával, cukorral, sütőporral. Hozzáadjuk a megolvasztott vajat és a tojást. Kézzel összedolgozzuk, kis golyókat formálunk belőle, egy nagy tepsibe tesszük őket egymástól két centire, lelapítjuk őket és tetejükre apróra vágott étcsokidarabokat teszünk. 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 percig sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr6912790724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása