gasztrocsoda

gasztrocsoda

Tócsni pizza (gluténmentes)

2017. augusztus 25. - gasztrocsoda

Hozzávalók:

15 dkg reszelt cukkini

5 dkg reszelt sárgarépa

1 gerezd fokhagyma

2 tojás

5 ek. maniókaliszt

fél kk. só

1 kk. ételízesítő

késhegynyi bors

olívaolaj a forma kikenéséhez

Feltét:

10 dkg prágai sonka

1 zacskó mozzarella (100 gramm)

A reszelt cukkinit és répát összekeverjük, belereszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk a tojást, lisztet, fűszereket. Alaposan összedolgozzuk. Egy pizza sütő formát (vagy egy kb. 25 cm átmérőjű kerek sütőformát) pici olívaolajjal kikenünk, beleöntjük a tésztát. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Felkockázzuk a sonkát és karikákra vágjuk a mozzarellát. 15 perc után kivesszük a tészát és rátesszük a feltéteket, majd visszatoljuk a sütőbe még 15 percre.
Amikor kicsit kihűlt, szeleteljük.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr6112778808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása