gasztrocsoda

gasztrocsoda

Sütőben sült sajtos brokkoli fasírt (gluténmentes)

2017. június 22. - gasztrocsoda

Hozzávalók:

20 dkg főtt brokkoli

5 dkg edami sajt

5 dkg maniókaliszt

2 nagy gerezd fokhagyma

2  tojás

fél kk. só

fél kk. bors

1 kk. ételízesítő

vaj a tepsi kikenéséhez

Mártogatós:

1 nagy doboz tejföl

1 ek. majonéz

1 tk. mustár

1 tk. cukor

fél citrom leve

csipet só és bors

A főtt brokkolit késsel apróra vágjuk, a sajtot lereszeljük és összekeverjük őket. Hozzáadjuk a fűszereket, fokhagymát, lisztet, végül a két tojással kézzel összedolgozzuk. Kis golyókat formázunk belőle, és a vajjal kikent tepsire tesszük, tetejüket picit lelapítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt arany barnára sütjük.
A mártogatós hozzávalóit összekeverjük és negyed órára hűtőbe tesszük.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr4812613143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása