gasztrocsoda

gasztrocsoda

Kapros - cukkinis - túrós lepény (gluténmentes)

2017. június 15. - gasztrocsoda

Hozzávalók: 12 dkg maniókaliszt 10 dkg reszelt cukkini 2 kis pohár kefír 2 ek. tejföl 1 tojás 2 szál kapor 1 kk. só 1 kk. ételízesítő Tetejére: 2 ek. túró A lisztet simára keverjük a tojásokkal, kefírrel, tejföllel, fűszerekkel. Végül hozzáadjuk a reszelt cukkinit és az apróra vágott…

Tovább

Ribizlis prósza (gluténmentes)

Hozzávalók: 10 dkg ribizli 10 dkg maniókaliszt 5 dkg cukor 1 tojás 1 csomag vaníliás cukor 2 kis doboz kefír /150 grammos/ 2 ek. tejföl /20%-os/ pici vaj a forma kikenéséhez A ribizlit megmossuk és megtisztítjuk. A lisztet, a cukrot, a vaníliás cukrot simára keverjük a tojással, kefírrel és…

Tovább

Cukkini bundás csirkemell (gluténmentes)

Hozzávalók: 50 dkg csirkemell 10 dkg maniókaliszt 10 dkg reszelt cukkini 2 db tojás 1,5 dl tej 1 kk. só pici bors és ételízesítő 2 ek. maniókaliszt a beforgatáshoz olaj a sütéshez A csirkemellet vékony csíkokra szeljük. A lisztet, a tojásokat, a fűszereket a tejjel simára keverjük, majd…

Tovább

Áfonyás - pisztáciás keksz (gluténmentes)

Hozzávalók: 5 dkg maniókaliszt 5 dkg zöldbanánliszt 5 dkg aszalt vörösáfonya 3 dkg cukor 3 dkg őrölt pisztácia ( kb. 3 ek.) 1 csomag vaníliás cukor 1 tk. sütőpor 8 dkg vaj 1 db tojás Kb. egy jó maroknyi pisztáciáról eltávolítjuk a héját, és aprító gépben porrá őröljük. Az aszalt…

Tovább
süti beállítások módosítása