Hozzávalók a tésztához:
4 tojás
3 ek.Yungas zöldbanánliszt
1 ek. kakaópor (cukrozatlan)
4 ek. cukor
csipet só
Krém:
25 dkg gesztenyemassza
10 dkg vaj
2 tk. rum aroma
Díszítéshez: 3 dkg étcsokoládé (70%-os)
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, egy 20x30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral. A tojásokat kettéválasztjuk. A tojásfehérjékből csipet sóval habot verünk, majd a gépi habverővel folyamatos keverés közben hozzáadjuk a cukrot, majd a tojások sárgáját, végül a lisztet kanalanként és a kakaóport. A tésztát beleöntjük a tepsibe és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 percig sütjük (tűpróba). A szobahőmérsékletű vajat simára keverjük a gesztenyemasszával, hozzáadjuk a rum aromát. Amikor a tészta megsült, a sütőpapírral együtt feltekerjük, és így hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt eltávolítjuk a sütőpapírt, megtöltjük a gesztenyés krém felével, feltekerjük, és a rolád külsejét megkenjük a maradék krémmel. Apróra vágott étcsokoládé darabokkal díszítjük és hűtőbe tesszük pár órára, hidegen tálaljuk.