gasztrocsoda

gasztrocsoda

Gesztenyés keksz

2017. december 07. - gasztrocsoda

Hozzávalók: 25 dkg liszt 25 dkg gesztenyemassza  25 dkg margarin (Rama kocka) 10 dkg porcukor liszt a gyújtáshoz A liszthez hozzászitáljuk a porcukrot. A margarint felolvasztjuk, picit hagyjuk kihűlni. A szobahőmérsékletű gesztenyemasszát villával összetörjük, a lisztes keverékhez adjuk a…

Tovább

Kókuszos - csokis kuglóf (gluténmentes, laktózmentes)

Hozzávalók: 12 dkg zöldbanánliszt 10 dkg porcukor 5 dkg csokicsepp vagy apróra vágott étcsokoládé 5 dkg kókuszliszt 1,5 dl kókusztej 1 dl kókuszolaj 1 kk. szódabikarbóna 4 tojás csipet só forma kikenéséhez pici kókuszzsír + zöldbanánliszt Tetejére: 5 dkg étcsokoládé (70%-os) 1 tk.…

Tovább

Diós hókifli (gluténmentes)

Hozzávalók: 10 dkg zöldbanánliszt 5 dkg porcukor 5 dkg darált dió 10 dkg vaj porcukor a szóráshoz, beforgatáshoz A lisztet összekeverjük a darált dióval, beleszitáljuk a porcukrot. A vajat megolvasztjuk, picit hagyjuk kihűlni, majd a lisztes keverékhez adjuk, és kézzel összegyúrjuk a tésztát.…

Tovább
süti beállítások módosítása