gasztrocsoda

gasztrocsoda

Bundás alma (gluténmentes)

2017. november 29. - gasztrocsoda

Hozzávalók: 3 db közepes méretű alma 12 dkg zöldbanánliszt 1 tojás 0,5 dl tej 1 dl víz késhegynyi fahéj 1 csomag vaníliás cukor olaj a sütéshez fahéjas porcukor a szóráshoz A zöldbanánlisztet kézi habverővel simára keverjük a tojással, tejjel, vízzel. Hozzáadjuk a fahéjat, vaníliás cukrot…

Tovább

Pisztáciás - csokis keksz (gluténmentes)

Hozzávalók: 10 dkg zöldbanánliszt 5 dkg pisztácia + pár szem a díszítéshez 2 ek. kókuszcukor 1 ek. kakaópor (cukrozatlan) 1 ek. csokicsepp, vagy apróra vágott étcsoki (magas kakaótartalmú) 1 kk. sütőpor 1 tojás 8 dkg vaj A pisztáciát apró darabokra vágjuk. A zöldbanánlisztet elkeverjük a…

Tovább

Brokkoli sajtos palacsinta bundában (gluténmentes)

Hozzávalók: 30 dkg főtt brokkoli  10 dkg zöldbanánliszt 1 púpos ek. reszelt sajt (trappista/edami, lehet füstölt is) 1 tojás 0,5 dl tej 1 dl víz késhegynyi bors csipet só olaj a sütéshez A zöldbanánlisztet simára keverjük a tojással, tejjel, vízzel, majd hozzáadjuk a fűszereket és a…

Tovább
süti beállítások módosítása