gasztrocsoda

gasztrocsoda

Földimogyoróvajjal töltött csokoládés muffin (gluténmentes)

2017. november 08. - gasztrocsoda

Hozzávalók 7 darabhoz: 10 dkg Yungas malangaliszt 10 dkg vaj 8 dkg kókuszvirágcukor 3 dkg étcsokoládé (70%-os) 1 ek. kakaópor (cukrozatlan) 1 tk. sütőpor2 tojás  2 ek. baracklekvár 7 kk. földimogyoróvaj (Lidl, Mcennedy, crunchy) Két tálra lesz szükségünk: az egyikben a malangalisztet…

Tovább

Bögrés diós sütemény (gluténmentes, laktózmentes)

Hozzávalók:  1 bögre Yungas zöldbanánliszt 1 bögre darált dió 1 bögre cukor 1 bögre szójatej 1 tojás 1 csomag sütőpor baracklekvár a tálaláshoz (elhagyható) A száraz hozzávalókat összekeverjük egy nagyobb tálban, majd hozzáadjuk a tejet és a tojást, alaposan elkeverjük. Egy 20x20 cm-es…

Tovább

Sütőben sült zöldbanánchips bundás csirkemell (gluténmentes)

Hozzávalók: 35 dkg csirkemell filé 2 ek. Yungas zöldbanánliszt 2 tojás 10 dkg Tortolines zöldbanánchips sós (vagy fűszeres) só 1 tk. olaj A csirkemellet vékony szeletekre szeljük, picit megsózzuk, majd panírozzuk. Három mélytányért készítünk elő: elsőbe tesszük a zöldbanánlisztet, a másodikba…

Tovább
süti beállítások módosítása