gasztrocsoda

gasztrocsoda

Meggyes borzaska (gluténmentes)

2017. június 23. - gasztrocsoda

Hozzávalók: 10 dkg maniókaliszt 5 dkg hántolt földimandulaliszt 10 dkg vaj 5 dkg porcukor fél cs. sütőpor 1 kk. fahéj 1 tojás sárgája 50 dkg magozott meggy 2 ek. útifűmaghéj A vajat 10 percre fagyasztóba tesszük, addig kimérjük és összekeverjük a száraz hozzávalókat egy nagyobb tálban. A…

Tovább

Tápiókapudingos pite (gluténmentes, laktózmentes)

Pite: 8 dkg kókuszliszt 125 ml kókuszolaj 2 tojás 2 ek. méz csipet só Tápiókapuding: 5 dkg tápiókagyöngy (apró) 2 ek. eritrit 1 kk. vanília aroma 2 dl víz 3 dl kókusztej Díszítéshez 4-5 ek. piros lekvár és a tetejére 10 dkg gyümölcs (málna vagy eper vagy meggy) A pite tészta…

Tovább

Sütőben sült sajtos brokkoli fasírt (gluténmentes)

Hozzávalók: 20 dkg főtt brokkoli 5 dkg edami sajt 5 dkg maniókaliszt 2 nagy gerezd fokhagyma 2  tojás fél kk. só fél kk. bors 1 kk. ételízesítő vaj a tepsi kikenéséhez Mártogatós: 1 nagy doboz tejföl 1 ek. majonéz 1 tk. mustár 1 tk. cukor fél citrom leve csipet só és bors A főtt…

Tovább
süti beállítások módosítása