gasztrocsoda

gasztrocsoda

Dupla bodzás tekercs (gluténmentes)

Bodzás piskóta citromos-bodzás mascarpone krémmel töltve

2017. június 02. - gasztrocsoda

Hozzávalók: Piskóta: 6 db tojás - kettéválasztjuk6 ek. maniókaliszt6 ek. cukorcsipet só3 nagy fej bodzavirág Krém:250 gramm mascarpone3 ek. natúr görög joghurt3 ek. porcukor1 citrom leve5 ek. bodzaszörp1 nagy fej bodzavirágA bodzavirágokat egy nagy tálban kétszer átmossuk, a piskótához szükséges…

Tovább

Cseresznyés clafoutis (gluténmentes)

A cseresznyés pite és a palacsinta találkozása....

Hozzávalók: 25 dkg kimagozott cseresznye10 dkg cukor12 dkg maniókaliszt 3 tojás 1 csipet só 3 dl tej 1 evőkanál vaj A cseresznyét megmossuk, kimagozzuk, lecsepegtetjük és kivajazott hullámos szélű tortaformába vagy üvegtálba (25 cm átmérőjű) szórjuk. A lisztet elkeverjük a cukorral, sóval és a…

Tovább

Epres - tejberizses torta (gluténmentes)

Hozzávalók: 3 db tojás - kettéválasztjuk3 ek. cukor3 ek. malangaliszt1 csapott evőkanál holland kakaópor1 késhegynyi fahéj Krémhez:10 dkg rizs4 dl tej7 dkg cukor1 csomag vaníliás cukor3 dkg vaj1 csomag zselatin por (20 gramm) Tetejére: 15 dkg eper Egy kis méretű tortaformát (18 cm átmérőjű)…

Tovább

Kókuszos - étcsokoládés muffin (gluténmentes)

 Hozzávalók: 4 dkg Yungas malangaliszt 4 dkg kókuszliszt 12 dkg Yungas maniókaliszt 10 dkg cukor 2 ek. kókuszreszelék fél csomag sütőpor egy csomag vaníliás cukor 4 nagy kocka apróra vágott étcsokoládé (Lidl 70%-os ecuadori) 10 dkg olvasztott vaj 2 tojás 2,5 dl tej   A száraz és a…

Tovább
süti beállítások módosítása